Wat is de meerwaarde?

Global Knowledge is ‘s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van IT-trainingen en levert IT en management professionals een uitgebreid curriculum aan officieel geautoriseerde cursussen van onder andere Citrix, Cisco, IBM, Microsoft, PRINCE2™, VMware, … . Daarnaast heeft Global Knowledge een eigen opleidingscurriculum voor Networking, Security en Wireless en presenteren ze een uitgebreid aanbod van management- & vaardigheidstrainingen.

Dankzij deze samenwerking kunnen we u IT- en businesstrainingen klassikaal aanbieden, zowel in de kantoren van Tech Data als op locatie: Mechelen, Brussel,  Gent, … En u kan u certificeren voor alle vooraanstaande leveranciers.

Extra voordeel voor u?

Als u IT-trainingen (zowel salesgerichte als technische tracks) en certificeringstrajecten van Global Knowledge hier via td.education boekt, krijgt u een fikse korting.

Overzicht aanbod en boekingen
Als u hierover vragen hebt, neem dan gerust contact op met Inge Vermeir via +32 (0)2/583.84.23 of mail Inge via events@techdata.be.

Kijk dus uit naar het Tech Data Events logo in onze communicaties, het is uw garantielabel voor waardevolle IT-trainingen en certificeringstrajecten in samenwerking met Global Knowledge.